OPĆE INFORMACIJE I UVJETI KORIŠTENJA


MED BALANCE INNOVATION d.o.o. ima dozvolu Agencije za lijekove i medicinske proizvode RH za Veleprodaju medicinskih proizvoda . Klikom na ovaj link možete pregledati certifikat... >>

Podaci sadržani na www.guna.hr/strucnjaci namijenjeni su isključivo zdravstvenim radnicima , liječnicima, dermatolozima ili kozmetičarima . Svaka osoba kojoj je omogućen pristup podacima na www.guna.hr snosi potpunu odgovornost za bilo kakvu izravnu ili neizravnu štetu koja proizlazi ili bi mogla proizići iz pristupa, korištenja ili nemogućnosti korištenja ovih Internet stranica.

Cjelokupan sadržaj, odnosno dijelovi sadržaja objavljeni na www.guna.hr mogu se koristiti isključivo za osobne potrebe korisnika i u nekomercijalne svrhe uz poštivanja autorskih i srodnih prava, vlasničkih prava i svih drugih prava u području intelektualnog vlasništva i svakog navedenog ograničenja prava.
Korištenje informacija sadržanih na ovim Internet stranicama u komercijalne ili druge svrhe, dozvoljeno je samo uz prethodno izričitu suglasnost Uredništva portala.


MED BALANCE INNOVATION d.o.o.
Srima V/27
22211 Vodice (Srima)
e-mail:guna@guna.hr
Tel. 095-9244487
Registrirani kod Trgovačkog Suda u Zadru
OIB: 94800748116
IBAN: 7823300031153594564

Podaci o medicinskim proizvodima na ovoj Internet stranici su isključivo informativne prirode, što posebice znači da svrha ovdje sadržanih informacija nije davanje potpunih informacija o primjenama i uputama.

Uredništvo portala će poduzeti odgovarajuće napore kako bi informacije na ovim Internet stranicama bile točne i precizne, ali ne daje nikakva jamstva u pogledu njihove točnosti ili potpunosti. Uredništvo portala ovime isključuje svoju odgovornost za svaku izravnu i/ili neizravnu štetu koja proizlazi ili bi mogla proizići iz pristupa, korištenja ili nemogućnosti korištenja www.guna.hr kao i za bilo kakvu pogrešku ili propust u sadržaju ove Internet stranice. Uredništvo portala pridržava pravo bilo kakve izmjene sadržaja ovih Internet stranica, u bilo koje vrijeme i iz bilo kojeg razloga, bez prethodne obavijesti te isključuje svoju odgovornost za moguće posljedice takvih izmjena.

Na stranicama www.guna.hr poštuje se privatnost korisnika te će se podaci o identitetu osoba (kao što su zanimanje, ime, adresa, broj telefona ili e-mail adresa) prikupljat u skladu s važećim propisima u Republici Hrvatskoj, te u skladu sa Zakonom o zaštiti osobnih podataka. Ovi će se podaci koristiti kako bi se udovoljilo zahtjevima korisnika za informacijama te kako bi se bolje razumjele potrebe korisnika i u svrhu statističke obrade podatka. U svezi s tim, osobni podaci korisnika povremeno će se koristiti kako bi stupili u kontakt s korisnikom. Prihvaćanjem ovih uvjeta korištenja PLIVAmed.net portala, kao korisnik portala potvr?ujete da ste upoznati sa svrhom prikupljanja Vaših osobnih podataka, te da pristajete da se Vaši podaci koriste u navedene svrhe. Ovdje se izričito izjavljuje kako se osobni podaci korisnika neće prodavati ili na bilo koji drugi način, osim gore navedenog, koristiti, niti prenositi bilo kojoj trećoj strani bez odobrenja korisnika.

Portal www.guna.hr sponzorira i pomaže: MED BALANCE INNOVATION d.o.o.

Podaci sadržani na www.guna.hr/strucnjaci  namijenjeni su isključivo zdravstvenim radnicima.