Kozmetika

All GUNA Cosmetic products

NEW INNOVATIVE STEM CELL TECHNOLOGY – FUTURE COSMETICS

Our products revitalize and regenerate your cells with the latest technology in stem cell science.

Our active ingredients provide cellular renewal, reduce inflammation, and hydrate the skin.

Animal origin vs. Plant stem cells..which are better, more effective?

ROE EXTRACT (stem cell technology) is a key ingredient  of STAMIBIO Line. This extract is from Zebra fish (ROE) eggs and made up of 99% proteins and 1% nucleic acid.


GUNA Cosmetics

Izuzetno nam je drago da vas možemo obavijestiti da je na Vaš zahtjev MED Balance Innovation d.o.o. odlučio započeti s distribucijom GUNA PREMIUM kozmetičkih proizvoda.  Proizvodi su izabrani temeljem preliminarnog mišljenja naših partnera koji su nazočili našim prezentacijama u MILANU gdje su dobili poklon pakete kozmetičkih proizvoda GUNA Italy.

Serija naših proizvoda je sljedeća:

1. Tamanu Arnica 75 ml    (više…….)  
Umirujuća krema na bazi ekstrakta bilja, djeluje umirujuće i hidratizirajuće čak i kod jako suhe kože odraslih i djece. Također se može primijeniti nakon izlaganja suncu, vjetru i hladnoći, te koži daje osjećaj olakšanja i ugode.

2. Natur 3 (Breast) 75 ml   (više…….)   
Natur 3 je kozmetički dizajniran da nahrani i hidratizira područje grudi. Lako se upija, nemasne je teksture te je ugodan na dodir. Njegova formulacija uključuje ekstrakte biljaka te pomaže u suzbijanju vješanja tkiva i potiče učvršćivanje tog područja. Upotreba Natur 3 može biti nastavljena u slučaju predmenstrualne osjetljivosti grudi.

3. Natur 4 (Face body) 75 ml   (više…….)  
Natur 4 je kozmetički proizvod koji pogoduje obnavljanju kože, te može koristiti na licu i tijelu. Njegova formulacija sadrži ekstrakte biljaka, kolagen i ekstrakte proteina. Koža je mekana, čvrsta, tonirana sa dugotrajnim učinkom. Natur 4 se može koristiti kao krema prije nanošenja make-upa.

4. Natur 5 (legs) 75 ml    (više…….) 
Natur 5 je kozmetički proizvod koji pomaže u suzbijanju nesavršenosti i izgleda kože nogu. Kozmetička osnova je hidratizacija i nježna k oža na dodir. Formulacija je obogaćena ekstraktrom biljaka i proteinima.

5. Stamibio® Beauty 50 ml  (matična stanica tehnologija….) 
Regenerativna, antioksidativna dermokozmetička krema protiv bora za lice, vrat i dekolte sa ekstraktom ikre, uljem jojobe i koenzimom Q10, elementima u tragovima i ekstraktima biljaka. Stamibio Beauty® je multi-funkcionalna krema jedinstvene i ugodne teksture. Formula je zamišljena na način da hrani, nadopunjuje i štiti kožu. Pomaže u suzbijanju mlohavosti i starenja kože na način da podiže tonus i daje joj sjaj. Prisutnost matičnih stanica u proizvodu govori o njegovoj izvornosti, učinkovitosti prirodnih svojstava za obnavljanje kože.

6. Stamibio® Calmderm 50 ml   (matična stanica tehnologija…..) 
Dermokozmetička tekuča krema za osjetljivu kožu sklonu svrbežu, crvenilu i pucanju. Jedinstvena formula STAMIBIO® CALMDERM vlaži i ublažava suhoću i osjetljivost kože, smanjuje svrbež i normalizira kožu. STAMIBIO® CALMDERM ima tekući sastav, nije mastan, lako se upija, umiruje, te ima hidratizirajuća i prirodna svojstva. Zbog takvih svojstava je primjenjiva na cijelo tijelo, uključujući i ona najosjetljivija područja.

7. Stamibio® derm 75 ml    (matična stanica tehnologija….) 
STAMIBIO® DERM sa svojom jedinstvenom formulom vlaži i umiruje suhu i posebno osjetljivu i ispucalu kožu koja je sklona crvenilu, iritaciji i deskvamaciji – npr.keratoza kože. STAMIBIO® DERM tekućeg je sastava, nije mastan, lako se upija, te ima prirodna umirujuća i hidratizirajuća svojstva. Zbog toga se može koristiti na cijelom tijelu, čak i na najosjetljivijim, iritiranim, ispucanim, seboričnim i svrabom napadnutim dijelovima, te na skalpu, gdje pomaže u procesu obnavljanja kože. Dermokozmetički fluid za osjetljivu i nadraženu kožu sklonu deskvamaciji sa ekstraktom ikre ribe zebrice, glicerinskom kiselinom, vitaminom E, provitaminom D, te ekstraktom indijskog tamjana.

8. Stamibio® Serum 30 ml  (matična stanica tehnologija….) 
STAMIBIO® SERUM se lako upija te pomaže u suzbijanju mlohavosti kože, te starenju kožnih stanica. Revitalizirajući i obnavljajući dermokozmetički serum za lice, a posebno se preporuča za područje oko očiju. Sadrži ekstrakt ikre ribe zebrice, hijaluronsku kiselinu, antioksidante, nukleinske kiseline i ekstrakte biljaka.

9. Stamibio® Lotion 50 ml  (matična stanica tehnologija….) 
STAMIBIO® LOSION je restrukturirajući losion za osjetljivu, razdražljivu kožu, seboreično vlasište uz tendencijom deskvamacije, te sadrži ekstrakt ikre, ekstrakt dvorežnjastog ginka, vitamin E te biljne ekstrakte. STAMIBIO LOSION sadrži jedinstvenu formulaciju za umirenje, hidrataciju i epitelizaciju. STAMIBIO LOSION je također pogodan za suho i ispucalo vlasište uzrokovano keratozom. Posebna formula STAMIBIO LOSIONA pomaže u procesu obnavljanja vlasišta, ublažava svrbež, te pomaže u smanjenju crvenila i iritacije.

10. Resource Cream 75 ml  (with Tea-tree oil)  (više…….)  
Obnavljajuća dermatološki testirana kozmetička krema. Napravljena je po biorezonatnoj tehnologiji, sa čajevcem.Izvorna krema služi kao umirujuće i obnavljajuće sredstvo protiv stresnih i štetnih čimbenika iz okoliša. Hidratirajuća i umirujuća svojstva biljnih sastojaka daju koži vlagu i elasticitet, kao i osjećaj olakšanja i ugode. Sadrži ekstrakte cvijeća po originalnoj metodi Dr. Bacha.

 

MED BALANCE INNOVATION d.o.o.  Vodice-Srima V/27 22211  Hrvatska tel: + 385 959 244 487